UIB Català i Comentari de text
COMENTARI DE TEXT:
DOSSIER COMENTARI DE TEXT

PAUTES PER AL COMENTARI DE TEXT
COMO DETERMINAR EL TEMA DE UN TEXTO?
PROVA 2017
PROVA 2016
PROVA 2015
PROVA 2014
PROVA 2013
PROVA 2012
PROVA 2011
PROVA 2010

MODELS D'EXÀMENS: 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017
 HISTÒRIA DE LA LLENGUA (Resum)
 EL CATALÀ AHIR I AVUI (Vídeo)

GRAMÀTICA (Fitxes teoria i pràctica)
RECURSOS EN LÍNIA:
http://llengua.gencat.cat/ca/serveis/aprendre_catala/recursos-per-al-professorat/dictats-en-linia/b2/

  LECTURES RECOMANADES:


  Mai no som infinitament lluny d’aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d’aquells qui estimem.

  Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que l’únic habitant de l’illa no sortís a rebre’l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d’aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d’amor, de por i d’esperança.
  Club de lectura Escoles enllaçades:
  https://novesdamesdelcrim.blogspot.com.es/  «Avui m’agradaria demanar que comencem a somiar un pla per construir un món millor. Un món més just. Un món d’homes més feliços i dones més felices que siguin sincers amb ells mateixos. I aquesta és la manera de començar: hem d’educar les nostres filles d’una manera diferent. I també hem d’educar els nostres fills d’una manera diferent». (Chimamanda Ngozi Adichie)

  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada