ESPA

DOSSIERS
                https://www.dropbox.com/s/twseom1y1jm33nm/DOSSIER%20catal%C3%A0%201r%20ESPA%2017-18.pdf?dl=0              https://www.dropbox.com/s/j3b6jquu5hl1n2g/Dossier%20catal%C3%A0%202n%20ESPA%202017-18.pdf?dl=0

                              

TÈCNIQUES D'ESTUDI (esquemes i resums)

LECTURES RECOMANADES:


Mai no som infinitament lluny d’aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d’aquells qui estimem.
Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que l’únic habitant de l’illa no sortís a rebre’l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d’aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d’amor, de por i d’esperança.


Club de lectura Escoles enllaçades:
https://novesdamesdelcrim.blogspot.com.es/«Avui m’agradaria demanar que comencem a somiar un pla per construir un món millor. Un món més just. Un món d’homes més feliços i dones més felices que siguin sincers amb ells mateixos. I aquesta és la manera de començar: hem d’educar les nostres filles d’una manera diferent. I també hem d’educar els nostres fills d’una manera diferent». (Chimamanda Ngozi Adichie)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada