CATALÀ B1

El certificat de nivell B1 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats acredita un domini de l’ús de la llengua, tant oral com escrit, que permet fer front a la major part de situacions lingüístiques comunicatives que poden aparèixer sobre temes relatius a la feina, a l’escola, a la família i a l’oci.

Podeu sol·licitar informació sobre les dates de les proves i la formalització de la inscripció a la web de l’Institut d’Estudis Baleàrics o al Centre de Català Eivissa, C. Bes, núm. 9, 3r pis. Telèfon: 971 398026. 

LLIBRE DE TEXT: Veus 3. Curs de català B1. llibre de l'alumne. Àudios llibre


B1 Prova i solucionari (gener 17)
Més models de proves de convocatòries anteriors

Comprensió lectora (models exàmens)
Domini lingüístic (models exàmens)
Expressió escrita (models exàmens)
Expressió oral (models exàmens)
Avaluació prova oral (rúbrica)

B1 opuscle i model de prova maig 12
B1 Comprensió oral Ex2 maig12 
GRAMÀTICA (Fitxes teoria i pràctica)

Elemental 3 [Estructura de la prova] [Prova] [Model de correcció] [Models d'àudio]


RECURSOS EN LÍNIA:


LECTURES RECOMANADES:


Mai no som infinitament lluny d’aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d’aquells qui estimem.
Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que l’únic habitant de l’illa no sortís a rebre’l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d’aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d’amor, de por i d’esperança.

Club de lectura Escoles enllaçades:
https://novesdamesdelcrim.blogspot.com.es/«Avui m’agradaria demanar que comencem a somiar un pla per construir un món millor. Un món més just. Un món d’homes més feliços i dones més felices que siguin sincers amb ells mateixos. I aquesta és la manera de començar: hem d’educar les nostres filles d’una manera diferent. I també hem d’educar els nostres fills d’una manera diferent». (Chimamanda Ngozi Adichie)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada