divendres, 15 de gener de 2016

El temps de cada cosa

El temps de cada cosa és l'espai que hem creat per trobar-nos els lectors de "El temps de cada cosa", la novel·la de Raquel Ricart. Som lectors de dues escoles de persones adultes: l'EPA Vicent Ventura de València i el CEPA Pitiüses d'Eivissa. 

Tenim molt en comú -més del que imaginem- i un projecte en comú: la lectura i el comentari de la novel·la de la Raquel. Només ens separa un "pont de mar blava". Per això hem creat aquesta drecera. Per ella hauran de circularan les paraules, les emocions, les idees...

Aquest blog ens ha de servir també per no fer el camí tot sols. La lectura solitària pot provocar-nos un gran plaer, però amb la lectura compartida el plaer és doble. A la fi del camí -cap al març- ens haurem de trobar tots -l'autora i els lectors- per via telemàtica.
El camí, doncs, comença aquí. Per cert, ja podem fer un tast del llibre, fent clic aquí. I també podem conèixer alguna cosa més de l'autora, fent clic aquí.

Bon viatge i bona lectura!3 comentaris:

  1. Estoy encantada de compartir la lectura del libro de Raquel Ricart con vosotros, alumnos de la escuela de Ibiza; espero y deseo que esta nos acerque y que no sea la última que hagamos en común. Nos iremos comunicando nuestras impresiones, así al final nos conoceremos mejor.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Pilar! Seguim en contacte al blog Eltempsdecadacosa.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Sembla molt interessant llegir el llibre i poder-ho comentar no només amb el companys i els professors ,a més a més, es podrà demanar informació a la mateixa autora i participar en el club de lectura del col·legi Vicent Ventura. només espero poder trobar temps per llegir-lo.

    ResponElimina