divendres, 17 de febrer del 2017

Torna la màquina d'escriure!

A classe de català B2 hem estat redactant anuncis radiofònics amb l'objectiu de promocionar objectes que han caigut en desús. En Pep Serra ha fet aquest original anunci que, en només 30 segons, fa que ens venguin ganes de recuperar les màquines d'escriure. Escolteu-lo!


2 comentaris:

  1. Pep, enhorabona per l'anunci, és tan convincent que em donen ganes de posar-me a teclejar recordant vells temps.

    ResponElimina
  2. Uns quants comentaris sobre la classe d'ahir.

    El mèrit del meu anunci és que tan sols dura 30 segons. Ja sabeu que anunciar-se a la ràdio és molt car. Altres companys també en feren de molt bons. Més llargs, però molt bons. Tornar a recuperar la moda de portar gorra, anar a Sant Jordi de cap de setmana o viatjar a la comarca de la Vera (Extremadura), en són un exemple.

    Quan vaig fer l'anunci no coneixia el dibuix que ha penjat l'Anna. Ja veis, els al·lots d'avui al·lucina'n amb la màquina que escriu i també imprimeix al mateix temps. Quina coincidència!

    Per fer l'anunci vaig necessitar unes quantes proves. I les anava penjat al grup del whatsapp de B2 català. Els companys que no havien vengut a classe no sabien que estava passant. Però en Pep s'ha tornat boix? Que ens vols vendre una Olivetti? Els comentaris al grup són molt divertits. No s'ho podien creure!

    Bé, ja veis, un dia de classe molt divertida!

    ResponElimina