dimarts, 19 de juny de 2018

Pel·lícules i sèries en català

Aquí teniu un llistat de sèries i pel·lícules en català disponibles en línia per seguir practicant català:

La llum d'Elna (TV3)
Elna, Rosselló, 1942. Després de tres anys tornant la dignitat a les mares internades als camps de refugiats i salvant les vides dels seus nadons, la Maternitat d'Elna ha rebut l'ordre de tancament de les autoritats franceses. La seva directora, Elisabeth Eidenbenz, les seves col·laboradores i les mares a qui han ajudat, faran tot el possible per impedir-ho.

SÈRIES D'IB3
  • TREUFOC (1a i 2a temporada): El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.
  • MAI NEVA A CIUTAT
  • Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s’ha vist obligada a tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de 7 anys a la capital britànica, el retorn a ca sa mare no serà fàcil i el retrobament amb els seus antics amics, ara acomodats en la vida adulta, no ajudarà Neus a sortir de la crisi existencial en la qual es troba.

  • GÀBIA: Gàbia és una minisèrie de dos capítols. La història es basa en els atemptats de la banda terrorista ETA que varen succeir durant l’estiu de 2009 a Mallorca. Varen ser els darrers de la ja desapareguda ETA i varen acabar amb la vida de dos joves guàrdies civils. Capítol 1, Capítol 2
  • EN VIDA TEVA: Recull lluites de poder i intrigues eclesiàstiques, on els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat són l'eix principal d'un argument en el qual es viuran traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances. Capítol 1, Capítol 2
Un tràgic accident és el punt de partida de "Com si fos ahir". Un accident, però, que té un efecte positiu: la retrobada d'uns antics companys d'institut que, després de vint-i-cinc anys, es troben al funeral d'un d'ells.

Benviguts a la família (TV3)
L'Àngela és una dona lluitadora, una mare de tres fills sempre ho és. Però des que el seu marit la va abandonar, tirar endavant la família tota sola s'ha convertit en una batalla diària. La situació es complica quan, un matí, en tornar de la feina, el banc es presenta a casa seva i, davant dels seus fills, li comunica que els hi embarguen el pis.


Buscant amor, sexe o, simplement, algú que els allunyi de la soledat, els personatges de "Cites" es troben cara a cara, després de coneixe's per Internet, carregats d'inseguretats i esperances.


Arròs covat (animació) (TV3)
Xavi Masdéu és un dissenyador gràfic que s'apropa inexorablement als 40 anys i que segueix atrapat en el conte de Peter Pan.


Merlí (TV3)

L'arribada del Merlí Bergeron, nou professor de filosofia, a l'Institut Àngel Guimerà, provoca reaccions adverses. Mentre es posa els alumnes a la butxaca, al professorat li molesta la seva manera de ser i de relacionar-se amb la plantilla. A casa, el Merlí intenta recuperar la relació amb el Bruno, el seu fill adolescent.

La sèrie explica la història d'un grup de nois i noies que coincideixen en un hospital a causa de les seves malaltiesi parla de l'amistat, les ganes de viure i l'afany de superació.
Capítol 1


Infidels (TV3)
L'Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són les protagonistes principals de la sèrie. És un grup de cinc amigues amb caràcters i vivències ben diferents; malgrat les seves diferències, tenen moltes coses en comú i comparteixen els moments alegres com les desgràcies del dia a dia. Cadascuna, amb la seva particular visió del món, viurà la vida amb fidelitat de les seves pròpies conviccions.

Nit i dia (TV3)
"Nit i dia" narra la vida quotidiana d'una jove metge forense i el conflicte entre la seva voluntat de portar una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua. La sèrie arrenca el dia que la forense Sara Grau, casada amb un alt executiu d'una multinacional, inicia un tractament de fecundació assistida. El mateix dia que, en una autòpsia, creu reconèixer el cadàver sense identificar d'un desconegut amb qui va tenir una breu relació extramatrimonial. I també el dia que apareix el cadàver d'una anciana assassinada; una nova víctima del que sembla que és un assassí en sèrie. A partir d'aquí es desencadenen una sèrie de fets que capgiren la vida de la protagonista i de tots els personatges que l'envolten.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada