Llegint aquest text podeu conèixer una mica més Eivissa a través de la seva gastronomia amb aquests sis plats mariners: bullit de peix i arròs a banda, peix amb salmorra, peix en escabetx, frita de polp o calamar, arrossos (sec, caldós, "encalladet");
I si sou més de carn, en aquest altre enllaç podeu conèixer la tradició de la matança del porc a Eivissa:
https://www.santjosep.net/ca/la-matanca-del-porc-a-eivissa/?fbclid=IwAR0GhIUpVKlruO-t3TTUCGFp1ITijyX3ebgupVqg4Jqk2eJGVPYMl0TURzU
https://www.santjosep.net/ca/la-matanca-del-porc-a-eivissa/?fbclid=IwAR0GhIUpVKlruO-t3TTUCGFp1ITijyX3ebgupVqg4Jqk2eJGVPYMl0TURzU
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada