dissabte, 28 de març del 2020

Recomanacions: sèries, teatre i pel.lícules en català per passar entretinguts el confinament

Dilluns, 30 de març, comença la 2a temporada de "Les de l'hoquei", una sèrie de tv3 sobre set joves jugadores d'hoquei i la seva entrenadora que lluitaran per salvar la secció femenina del seu Club, i alhora intentaran trobar el seu lloc, tant dins com fora l'equip. 
Si us vau perdre la 1a temporada, aquí la podeu veure:
https://www.ccma.cat/tv3/les-de-lhoquei/capitols/


També els dilluns al vespre a IB3 o a IB3 a la carta, podeu seguir la sèrie Pep
En Pep té una vida d'allò més normal. Però un dia tot canvia: a son pare li han diagnosticat Alzheimer.

El fantasma de Canterville és una adaptació teatral de la novel·la d'Oscar Wilde.
Lord Canterville convida a l'empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d'Ascot, Anglaterra, però els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville, un avantpassat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l'advertència, sinó que es burlen constantment d'ell, tot i que el fantasma intenta pertorbar la pau de la família per activa i per passiva, per mantenir la seva reputació i el seu honor.

El nom es basa en l'adaptació al català de l'exitosa comèdia francesa Le Prénom.  Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen l'Anna, la companya del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta, sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocadabats. Una comèdia àcida i brillant sobre les relacions humanes. El nom d'un nadó que encara ha de néixer és l'anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d’allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.

Intocable: En Phillippe, un aristòcrata milionari tetraplègic a causa d'un accident, contracta com a cuidador en Driss, un immigrant d'un barri marginal. A primer cop d'ull, en Driss no sembla la persona més adequada, però la realitat és que tots dos acaben forjant una inesperada amistat, sòlida i divertida.

En aquest enllaç trobareu més recomanacions de pel.lícules i sèries en català:
https://cepapitiusesllenguacatalana.blogspot.com/2018/06/pellicules-i-series-en-catala.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada